Home » Wie zijn wij ?

 

 

Een sportstudio met een totaal nieuw concept alleen voor vrouwen van alle leeftijden en culturen. Wij helpen  met het in shape krijgen van zowel lichaam als geest. Ook dames die vanwege ziekte of een lichte handicap niet volop kunnen sporten, helpen we met een aangepast programma. Dus denk niet dat u nergens terecht kunt, loop gewoon eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.
Wij bieden fitnessapparatuur op hydraulische aandrijving waardoor iedereen probleemloos en blessurevrij kan sporten. Uiteraard vind u bij ons ook cardioapparatuur zoals een loopband, crosstrainers en trampolines.
Voor het ontspanningsgedeelte kunt u gebruik maken van een infra roodcabine met licht therapie. Dit is goed voor uw bloedsomloop en tevens een moment van rust. 
Sinds kort bieden wij ook hotstone-massages aan. 
Verder kunt u bij ons ook zumbalessen volgen en is het ook mogelijk om plaatselijke probleemzones aan te pakken.
Na het sporten bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze douches. Uw persoonlijke bezittingen kunnen veilig worden opgeborgen in af te sluiten kluisjes.
In verband met de hygiene voor u zelf en anderen verzoeken wij u een altijd een handdoek mee te brengen. Ook schone binnenschoenen worden op prijs gesteld.
we staan ook op face book kijk gerust en like us.....